Terug

Volg Vandaag Inside

Giménez over dragen dinosaurus-pak in park: ‘Dacht dat we niet de enige zouden zijn’

20 dec 2023, 21:06

Eerder dit jaar gingen de mannen van Vandaag Inside stuk om beelden van Santiago Giménez in een dinosaurus-pak. Nu geeft de spits van de Feyenoord in een uitgebreid interview met Voetbal International uitleg over het dragen van het pak.

Volgens Giménez is zijn vriendin Fernanda gek op een leuke manier, maar het allergekste wat zij samen hebben gedaan is in een dinosaurus-pak lopen voor Halloween. “In Mexico is dat een groot feest en we dachten dan ook dat we niet de enigen zouden zijn, maar we zagen niemand. ‘Laten we het toch gewoon doen’, zei ze. Ja, dan plaatsen we het ook op social media.”

Johan Derksen reageerde destijds met de vraag waarom Giménez zoiets überhaupt zou doen. “Hebben ze inmiddels al professionele hulp? Kijk, zolang die jongen ze erin schiet, laat hem lekker in dat pak lopen.” Waarna René van der Gijp lachend reageert. “Dit is toch heel bijzonder, Johan.” “Nou, het is al bijzonder dat je zo’n pak in de kast hebt hangen”, zegt Johan grappend terug.

Bekijk het volledige fragment waarin de Vandaag Inside-tafel reageert op Gimenez in het dinopak bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.