Terug

Volg Vandaag Inside

Giggs laat Bale terug naar Madrid gaan

Giggs laat Bale terug naar Madrid gaan

15 okt 2018, 02:17

CARDIFF (ANP) - Gareth Bale heeft weinig plezier beleefd aan zijn uitstapje met de nationale voetbalselectie van Wales. De 29-jarige aanvaller van Real Madrid moet dinsdag ook de wedstrijd voor de Nations League tegen Ierland in Dublin aan zich voorbij laten gaan. Hij kwam donderdag in de verloren oefeninterland tegen Spanje (1-4) ook al niet in actie.

Bale arriveerde niet geheel fit bij de selectie van bondscoach Ryan Giggs. De oud-speler van Manchester United hoopte hem nog wel tegen Ierland te kunnen inzetten, maar dat bleek niet haalbaar. Bale is inmiddels teruggekeerd naar Madrid waar hij zich gaat voorbereiden op een drukke periode met Real. Op 28 oktober staat de Klassieker tegen Barcelona op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.