Terug

Volg Vandaag Inside

Giakoumakis verkozen tot speler van de maand januari

Giakoumakis verkozen tot speler van de maand januari

4 feb 2021, 13:29

VVV-spits Giorgis Giakoumakis is door de Eredivisie uitgeroepen tot speler van de maand januari. Hij was in zes wedstrijden goed voor maar liefst elf doelpunten.

Feyenoord-rechtsback Luis Geertruida is uitgeroepen tot speler van de maand onder 21. Hij had een passnauwkeurigheid van 84%, won 26 duels, had 7 geslaagde tackles en was goed voor een doelpunt en een assist.

Het Eredivisie-elftal van de maand bestaat uit Drommel; Geertruida, Bazoer, Kemper, Max; Van de Streek, Koopmeiners, Flemming; Antony, Giakoumakis en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.