Terug

Volg Vandaag Inside

Gevangenisstraf dreigt voor Bayern-verdediger Lucas Hernández

Gevangenisstraf dreigt voor Bayern-verdediger Lucas Hernández

13 okt 2021, 16:19

Lucas Hernández, verdediger van FC Bayern München, moet zich melden bij de rechtbank in Madrid om een gevangenisstraf uit te zitten. Dat meldt het Spaanse AS vandaag.

Hernández werd in 2017 opgepakt door de Spaanse politie voor het mishandelen van zijn vriendin Amelia. Tijdens een gevecht in hun auto zou de verdediger Amelia hebben verwond aan haar kaak, lip en rug. Amelia zou Lucas hebben gekrast in zijn gezicht met haar sleutels.

Het stel kreeg van de rechter een taakstraf van 31 dagen en een contact verbod voor zes maanden. Hernández speelde in die tijd bij Atlético Madrid. Vijf maanden later werd het stel samen gespot op het vliegveld in Madrid en werden ze opnieuw gearresteerd. De verdediger zat tijdelijk vast, maar werd uiteindelijk weer vrijgelaten. De aanklager eiste wel een jaar gevangenisstraf. 

Op 19 oktober moet Hernández zich melden in Madrid bij de rechtbank en mag hij een gevangenis selecteren waarin hij de straf kan uitzitten. Tegen het verzoek is er wel een beroep ingediend. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.