Terug

Volg Vandaag Inside

Getergde Ramos zet Klopp op z'n plek

Getergde Ramos zet Klopp op z'n plek

14 aug 2018, 22:25

TALLINN (ANP) - Aanvoerder Sergio Ramos van Real Madrid heeft manager Jürgen Klopp van Liverpool stevig van repliek gediend. De Duitse trainer is nog altijd boos op Ramos, omdat die er volgens hem in de finale van de Champions League voor zorgde dat sterspeler Mohamed Salah van de Engelse club al vroeg geblesseerd van het veld moest. De Egyptenaar landde na een duel met de Madrileense captain verkeerd op zijn schouder en zonder Salah moest Liverpool met 3-1 buigen voor de Spanjaarden.

,,Ik herhaal nog maar eens dat Salah mij eerst vastpakte. Ik heb nooit de intentie om een tegenstander expres te blesseren. Maar goed, het was niet de eerste finale die Klopp verloor, misschien wil hij dit gebruiken als excuus'', zei Ramos in Tallinn, een dag voor de wedstrijd om de Europese Supercup tegen Atlético Madrid. ,,Sommigen van ons presteren al jarenlang op een heel hoog niveau. Ik weet niet of we dat ook van hem kunnen zeggen. Bij de stemming voor de trainer van het jaar heb ik op hem gestemd voor wat betreft trainers die zich eens wat rustiger moeten houden.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.