Terug

Volg Vandaag Inside

Getergde Leko wil zijn naam zuiveren

Getergde Leko wil zijn naam zuiveren

12 okt 2018, 15:32

BRUGGE (ANP) - Trainer Ivan Leko van Club Brugge gaat er alles aan doen om zijn naam te zuiveren. De Kroaat werd woensdag opgepakt in het grootschalige onderzoek naar matchfixing, witwassen en fiscale fraude in het Belgische voetbal. De trainer van Ruud Vormer, Stefano Denswil en Arnaut Danjuma Groeneveld bij de Belgische kampioen moest zelfs een nacht in de cel doorbrengen, maar mocht na verhoor terug naar huis en stond vrijdag in Brugge weer op het trainingsveld.

,,Ik was geschokt toen woensdagochtend om 06.00 uur werd aangebeld en je zulke dingen te horen krijgt. Het was heel moeilijk voor mij en mijn familie. Zoiets wil je niet meemaken'', zei een zichtbaar getergde Leko na de training tegen Belgische media.

,,Maar direct zat in mijn hoofd: ik wil met mijn hoofd omhoog weer naar buiten stappen en mijn naam zuiveren. Ik weet nu niet hoe groot mijn imagoschade is, want ik ben twee dagen van de wereld geweest. Maar die zal ongetwijfeld groot zijn. Ik vecht echter terug. Dit is niet de eerste keer dat ik op 'nul' moet beginnen. Met de steun van mijn familie, vrienden, de club en de supporters zal ik sterker terugkomen. Ik verdien het niet wat de afgelopen dagen met mij is gebeurd.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.