Terug

Volg Vandaag Inside

Getafe wint ook van Real Betis

Getafe wint ook van Real Betis

3 mrt 2019, 19:19

SEVILLA (ANP) - Getafe blijft sterk presteren in de Spaanse La Liga. De club uit de voorstad van Madrid won ook de uitwedstrijd tegen Real Betis: 2-1.

Leandro Cabrera en Jaime Mata maakten de doelpunten voor de nummer vier van de ranglijst, een positie die aan het einde van het seizoen goed is voor een ticket voor de Champions League. Joaquín zorgde met een treffer in de 75e minuut nog voor een spannende slotfase. Mata vestigde een clubrecord met zijn 2-0. Hij is de eerste speler die namens Getafe vier competitiewedstrijden op rij heeft gescoord.

Getafe heeft een voorsprong van twee punten op nummer vijf Deportivo Alavés. De achterstand op nummer drie Real Madrid bedraagt zes punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.