Terug

Volg Vandaag Inside

Getafe sluipt top vier Spanje binnen

Getafe sluipt top vier Spanje binnen

23 feb 2019, 17:16

MADRID (ANP) - Getafe begint stiekem te dromen over de Champions League. De bescheiden club uit een voorstad van Madrid is door een zege van 2-1 op Rayo Vallecano naar de vierde plaats in de Spaanse La Liga geklommen. De eerste vier in Spanje verdienen een rechtstreeks ticket voor het belangrijkste Europese bekertoernooi.

Jaime Mata opende de score voor de thuisclub na een klein half uur. Getafe had het beste van het spel, maar liet de bezoekers na bijna een uur spelen op gelijke hoogte komen via Raúl de Tomás. Jorge Molina maakte in de 68e minuut de verdiende winnende goal.

Getafe speelt sinds 2017 in de hoogste Spaanse divisie. De club heeft 39 punten, twee meer dan Sevilla, dat zaterdag aantreedt tegen koploper FC Barcelona. Rayo Vallecano bleef door de nederlaag op de voorlaatste plaats staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.