Terug

Volg Vandaag Inside

Gesink verovert eerste leiderstrui Vuelta na zege Jumbo-Visma in ploegentijdrit

Gesink verovert eerste leiderstrui Vuelta na zege Jumbo-Visma in ploegentijdrit

19 aug 2022, 20:24

Robert Gesink is de eerste leider in de Ronde van Spanje. Zijn ploeg Jumbo-Visma won in Utrecht de eerste etappe, een ploegentijdrit over ruim 23 kilometer. De 36-jarige Gesink mocht als eerste zijn wiel over de streep drukken.

Jumbo-Visma, als laatste gestart, realiseerde een tijd van 24 minuten en 40 seconden. Ineos Grenadiers werd tweede met een tijd van 24.53. Quick-Step - Alpha Vinyl zat daar 1 seconde achter.

Zaterdag volgt de tweede etappe, die voert van Den Bosch naar Utrecht. Na de rit van zondag, met start en finish in Breda, gaat de Vuelta dinsdag verder in Spanje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.