Terug

Volg Vandaag Inside

Gescheurde enkelband Bayern-speler Thiago

Gescheurde enkelband Bayern-speler Thiago

31 okt 2018, 14:19

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München moet het de komende weken stellen zonder Thiago. De Spaanse middenvelder van de Duitse kampioen heeft een enkelblessure opgelopen in het bekerduel dinsdag tegen vierdeklasser SV Rödinghausen. Onderzoek door de clubarts heeft uitgewezen dat hij een buitenband van zijn rechterenkel heeft gescheurd. Bayern gaf niet aan hoeveel weken de international uit de roulatie zal zijn.

Thiago speelde dit seizoen in veertien van de vijftien wedstrijden van Bayern mee. Hij viel dinsdag in de 75e minuut uit na een overtreding van een tegenstander. De huidige nummer twee in de Bundesliga won het duel moeizaam met 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.