Terug

Volg Vandaag Inside

Geruststellend nieuws voor PSV: Blessure Noa Lang valt mee

11 juli 2023, 12:49

Noa Lang heeft geen ernstige blessure overgehouden aan zijn eerste training met PSV. De aanvaller, overgekomen van Club Brugge, trainde dinsdag alweer individueel bij zijn nieuwe club uit Eindhoven, dat meldt ANP.

Volgens een woordvoerster van PSV sluit hij later deze week aan bij de groepstraining en gaat de international van het Nederlands elftal donderdag met zijn nieuwe ploeggenoten mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Lang viel maandag geblesseerd uit tijdens zijn eerste training met PSV. De 24-jarige aanvaller rondde maandag zijn overgang naar de laatste winnaar van de KNVB-beker af. Hij ondertekende een contract voor vijf seizoenen. PSV legde een dag eerder de Amerikaanse spits Ricardo Pepi al voor vijf jaar vast.

PSV heeft naar verluidt 15 miljoen euro betaald voor de oud-aanvaller van Ajax, inclusief bonussen. Hij is daarmee de duurste speler ooit voor PSV, dat in 2001 omgerekend 14 miljoen euro voor spits Mateja Kezman betaalde. Pepi heeft PSV zo'n 10 miljoen euro gekost.

Noa Vahle sprak Johan Derksen maandagavond voor De Oranjezomer over de transfer van Noa Lang naar PSV. Bekijk het terug in de video bovenaan het artikel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.