Terug

Volg Vandaag Inside

'Gerrard verlaat Rangers en gaat aan de slag in de Premier League'

'Gerrard verlaat Rangers en gaat aan de slag in de Premier League'

10 nov 2021, 16:18

Steven Gerrard wordt op korte termijn gepresenteerd als nieuwe manager van Aston Villa, zo is de verwachting volgens verschillende Engelse media. Hij moet de opvolger worden van de ontslagen Dean Smith.

Gerrard verlaat daarmee Rangers FC, waarmee hij afgelopen seizoen voor het eerst in tien jaar kampioen van Schotland werd. Hij staat eigenlijk nog tot 2024 onder contract bij Rangers, maar gaat dus hoogstwaarschijnlijk een nieuwe uitdaging aan in de Premier League.

Aston Villa staat op dit moment op de 16e plaats in Engeland, met 10 punten uit 11 duels. De bedoeling is dat Gerrard na de interlandbreak in het thuisduel met Brighton & Hove Albion voor het eerst op de bank zit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.