Terug

Volg Vandaag Inside

'Gerrard trainer van Liverpool? Dat gaat zeker gebeuren'

'Gerrard trainer van Liverpool? Dat gaat zeker gebeuren'

10 dec 2021, 19:21

Jürgen Klopp, de huidige trainer van Liverpool, is er heilig van overtuigd dat Steven Gerrard ooit de trainer van 'The Reds' gaat worden. De 41-jarige Gerrard speelde zeventien jaar voor Liverpool. Tegenwoordig is hij trainer van Aston Villa, zaterdag de tegenstander van de ploeg van Klopp.

'Ik denk zeker dat het gaat gebeuren en dat is goed voor iedereen. Het enige is dat je je moet afvragen wanneer het het juiste moment is. Dat hebben we gezien met Frank Lampard bij zijn periode bij Chelsea', aldus Klopp.

'Stevie doet het erg goed op dit moment en voor een trainer is hij nog erg jong. Het is niet makkelijk voor een speler van wereldniveau om een geweldige trainer te worden, maar het is mogelijk. Hij heeft alle kwaliteiten die je nodig hebt en ik ben erg blij voor hem.'

Liverpool

Gerrard speelde van 1998 tot en met de zomer van 2015 voor Liverpool. Daarna verkaste hij naar Los Angeles Galaxy, waar hij zijn loopbaan beëindigde.

Liverpool staat tweede in de Premier League, Aston Villa tiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.