Terug

Volg Vandaag Inside

Gerbrands reageert op uitspraken Johan: 'Van Bommel om sportieve redenen ontslagen'

Gerbrands reageert op uitspraken Johan: 'Van Bommel om sportieve redenen ontslagen'

25 jan 2020, 23:32

Algemeen directeur van PSV Toon Gerbrands heeft tegenover het Eindhovens Dagblad gereageerd op de uitspraken van Johan Derksen gisteravond. Johan vertelde in de uitzending dat Van Bommel uiteindelijk ontslagen werd, omdat spelers vrij waren om te eten wat zij wilde (zie video). Toon Gerbrands wil niet te diep ingaan op de redenen die ten grondslag lagen aan het ontslag, maar geeft wel aan dat die van 'sportieve aard' waren.

"Voor mij is ethiek belangrijker dan het schenden van interne codes. Ik kan als bestuurder nooit volledige transparantie geven en terugslaan met van alles en nog wat, omdat ik vind dat ik dan eerder gemaakte afspraken niet nakom", reageerde Gerbrands op de uitspraken van Johan.

"Het ontslag van Van Bommel was gebaseerd op de resultaten en dat hebben we destijds ook toegelicht. Het blijft een heel vervelende gebeurtenis", zegt de algemeen directeur. Gerbrands laat weten dat ze er alles aan hebben gedaan om het tij met Van Bommel te keren. De oud-volleyballer voelde dat er op een geven moment iets moest gebeuren om de negatieve trend te doorbreken en besloot om Van Bommel te ontslaan.

VIDEO - Van Bommel ontslagen vanwege slechte voeding

'Van Bommel ontslagen vanwege slechte voeding'
2:44
'Van Bommel ontslagen vanwege slechte voeding'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.