Terug

Volg Vandaag Inside

Gerard Joling wil naam Gordon nóóit meer uitspreken: 'Ben dat gedoe zo ongelofelijk zat!'

28 feb 2024, 11:39

Gerard Joling vertelt in De 538 Ochtendshow dat hij de naam van Gordon nooit meer wil uitspreken, omdat hij "het gedoe" met de zanger zo ongelofelijk zat is (zie video).

Gordon zei dinsdagavond in Sophie & Jeroen dat Gerard veel van aandacht houdt. “Die staat met een rode vlag op het strand in Curaçao, hier ben ik.” Een opmerking die Gerard niet kan waarderen. “Weet je wat het is, ik ben dat gedoe soms zo ongelofelijk zat met die Gordon. Ik beloof plechtig om eigenlijk nooit meer zijn naam uit te spreken en gewoon helemaal niets over die man meer te zeggen. Ik wens Gordon gewoon heel veel succes.”

Gerard wordt vervolgens gevraagd of hij dan écht nooit meer op Gordon zal reageren. “Dat lijkt me het allerbeste denk ik. Het is ook de enige in heel Nederland waar dit soort dingen mee gebeuren. Voor de rest heb ik met niemand problemen, alleen hoor ik af en toe uit die hoek wat. Ik roep zelf ook wel eens wat, laten we eerlijk zijn, maar laat lekker gaan. Ik wens hem veel succes."

Gordon schuift woensdag mogelijk aan bij Vandaag Inside. Dat maakte Wilfred dinsdag bekend tijdens de uitzending. Bekijk de beelden hieronder.

Wilfred heeft nieuws: Gordon woensdag mogelijk aan de bar bij Vandaag Inside
2:26
Wilfred heeft nieuws: Gordon woensdag mogelijk aan de bar bij Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.