Terug

Volg Vandaag Inside

Gerard Joling over Songfestival-inzending Joost Klein: ‘Leuk dat ze dit jaar weer een clown hebben gestuurd’

13 dec 2023, 09:06

Joost Klein gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Zweden, zo maakte de AVROTROS maandag bekend. Gerard Joling reageert dinsdagavond bij Vandaag Inside voor het eerst op die keuze.

"Ik vind het wel leuk dat ze dit jaar weer een clown hebben gestuurd, net zoals vorig jaar. Toch schijnt deze jongen al een paar keer de Ziggo Dome uitverkocht te hebben. Het is een beetje een rapper, een hardstyle jongetje en hij ziet er ontzettend grappig uit. Het lijkt me een vriendelijk ventje, maar dat zegt niks over zijn talent.”

Vervolgens zien Gerard en de mannen van Vandaag Inside een stukje van de videoclip Friesenjung, een nummer van Joost Klein dat afgelopen zomer wekenlang op nummer 1 stond in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Johan reageert daarop grappend: “Als hij dit gaat doen op het Eurovisie Songfestival, moeten we allemaal ons paspoort inleveren.”

Bekijk in de video bovenaan deze pagina de reactie van Johan op het Songfestival-optreden van Mia Nicolai en Dion Cooper van vorig jaar: "Een afgang voor dit land!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.