Terug

Volg Vandaag Inside

Gerard Joling onder vuur: 'Hij leeft voor dit soort wederzijdse steekpartijtjes'

Gerard Joling onder vuur: 'Hij leeft voor dit soort wederzijdse steekpartijtjes'

30 dec 2021, 12:40

Gerard Joling krijgt de wind weer eens van voren in het medialandschap. De zanger en vriend van de show was in de Veronica Inside Ochtendshow keihard voor het programma Media Inside en heeft nu een tegenreactie gekregen.

De rel ontstond door Media Inside-gezicht Marcel van Roosmalen, die eerder het programma van Joling bekritiseerde. Daaropvolgend sprak Joling zich uit over Media Inside: 'Wat is dit? De SP en GroenLinks bij elkaar? Ik weet niet wie die mensen zijn. Het zegt mij niet veel. Kijken er veel mensen naar dat programma? Wat een triestigheid dit joh.'

Nu heeft Gijs Groenteman, presentator van Media Inside, tegenover de Nieuwe Revu gereageerd op de uitspraken van de zanger. 'Het steekt me helemaal niet en ik vind het grappig. Ik denk dat Gerard Joling leeft voor dit soort wederzijdse steekpartijtjes. Hij kent het programma waarschijnlijk niet echt en roept maar wat. Daar kan ik geen enkele waarde aan hechten.'

De presentator vervolgd: 'Aan de ene kant lijkt het me heerlijk om heel hoge kijkcijfers te hebben, dat zou fantastisch zijn. Maar, en ik besef dat dit heel aanstellerig klinkt, ik voel ook zo de bevrediging uit het gevoel dat ik een programma heb gemaakt dat ik zelf leuk zou vinden om te kijken', aldus Groenteman, die wel tegen een stootje kan: 'Van Gerard Joling kan ik het hebben. Van mijn omgeving niet'.

Gerard Joling reageerde in de Veronica Inside Ochtendshow op uitlatingen van Marcel van Roosmalen over het RTL 4-programma The Masked Singer. Bekijk het gehele fragment hieronder terug!

Gerard Joling haalt uit naar Marcel van Roosmalen: ‘Wat een triestigheid’
3:04
Gerard Joling haalt uit naar Marcel van Roosmalen: ‘Wat een triestigheid’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.