Terug

Volg Vandaag Inside

Geplaatst België wint ook bij Kazachstan

Geplaatst België wint ook bij Kazachstan

13 okt 2019, 19:11

De Belgische voetballers verzekerden zich donderdag al van plaatsing voor het EK 2020, maar de ploeg van bondscoach Roberto Martinez gaat gewoon door met winnen. De 'Rode Duivels' zegevierden in en tegen Kazachstan met 2-0. Spits Michy Batshuayi opende na 20 minuten op aangeven van Dennis Praet de score. Thomas Meunier besliste het duel kort na rust, na een splijtende dieptepass van aanvoerder Eden Hazard. In de blessuretijd debuteerde Brandon Mechele in de nationale ploeg.

De 'Rode Duivels' hebben hun acht wedstrijden in groep I allemaal gewonnen. De nummer 3 van het laatste WK maakte in deze kwalificatiereeks al 30 doelpunten en kreeg er slechts eentje tegen. Achter het ongenaakbare België ligt Rusland op koers om zich als tweede in de groep te plaatsen voor het EK. De Russen kunnen kwalificatie zondagavond veiligstellen in de uitwedstrijd tegen Cyprus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.