Terug

Volg Vandaag Inside

Geplaagde Arteta weigert op te geven bij Arsenal

Geplaagde Arteta weigert op te geven bij Arsenal

23 dec 2020, 10:25

Coach Mikel Arteta geeft niet op bij Arsenal. "De ploeg heeft het moeilijk en we zitten diep in de problemen, maar ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheden", zei de Spanjaard na de uitschakeling door Manchester City in de League Cup (1-4). Arsenal leed ook al acht nederlagen dit seizoen in de Premier League en staat op de beschamende vijftiende plek.

"We moeten het tij keren, dat lijdt geen twijfel. Als we dat niet doen, komen we nog dieper in de problemen. De komende periode wordt beslissend voor ons seizoen", aldus Arteta, die vorig seizoen nog de FA Cup won met Arsenal. "Ik weet zeker dat we de zaken kunnen keren, want ik zie hoe de spelers hun best doen, maar op dit moment gebeuren er in elke wedstrijd vreemde dingen en dat maakt het allemaal nog moeilijker."

Arsenal treft zaterdag Chelsea en speelt daarna nog in dit jaar tegen Brighton & Hove Albion. In de eerste week van het nieuwe jaar treft de Londense club West Bromwich Albion en Newcastle United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.