Terug

Volg Vandaag Inside

Geplaagd Vitesse haalt uit tegen Heracles

Geplaagd Vitesse haalt uit tegen Heracles

7 okt 2018, 18:29

ARNHEM (ANP) - Het door blessures geplaagde Vitesse heeft verrassend van Heracles Almelo gewonnen. In de GelreDome werd het liefst 4-0 door een fraaie treffer van Navarone Foor, twee doelpunten van Oussama Darfalou en een door Alexander Büttner ingeschoten strafschop.

Thomas Bruns en Danilho Doekhi ontbraken zondag door schorsingen, maar het wegvallen van Tim Matavz doet nog het meeste pijn in Arnhem. De spits brak in de vorige wedstrijd tegen Feyenoord zijn onderbeen en ligt er voor een lange periode uit, nadat eerder al onder meer Rasmus Thelander en Charly Musonda Jr. wegvielen door blessures.

Trainer Leonid Sloetski koos tegen Heracles voor Darfalou in de punt. De 25-jarige aanvaller was vorig seizoen de topscorer van de Algerijnse competitie (achttien treffers) en haalde, bij zijn debuut in de basis, twee keer doeltreffend uit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.