Terug

Volg Vandaag Inside

Gepasseerde Berghuis vindt straf onterecht

Gepasseerde Berghuis vindt straf onterecht

31 mrt 2019, 19:11

Steven Berghuis moest zondag bij Feyenoord voor straf op de bank beginnen vanwege een incident op de training. Dat onthulde de rechtsbuiten zelf na de verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht (3-2). ,,Voor mij was het niet dusdanig erg om me te straffen, maar voor de trainer wel'', zei Berghuis bij FOX Sports.

Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde voor de aftrap niet precies uitleggen waarom Berghuis, qua doelpunten en assists dit seizoen de meest waardevolle speler bij Feyenoord, naar de bank was verwezen. De aanvaller deed het daarom zelf maar. ,,Als dit voor de wedstrijd al was uitgelegd, had ik dit niet hoeven doen'', zei Berghuis. ,,De trainer vertelde me zaterdag dat ik gepasseerd zou worden. Eigenlijk ben ik gestraft. Er is afgelopen week wat gebeurd op de training. Ik vond het niet dusdanig dat dit de straf moest zijn, maar ik heb het te accepteren. We hoeven er verder geen enorme bom van te maken. Wat mij betreft is het nu wel uit de wereld, we moeten gewoon door. Deze club staat al zwaar onder druk, dan helpen zulke dingen zeker niet.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.