Terug

Volg Vandaag Inside

'Georgino Wijnaldum is definitief klaar bij PSG'

13 juli 2023, 12:27

Paris Saint-Germain heeft met de komst van twee nieuwe middenvelders in totaal twaalf middenvelders tot hun beschikking en dat lijkt slecht nieuws te betekenen voor Georginio Wijnaldum.

Nadat Wijnaldum uitgeleend werd aan AS Roma had hij naar verluidt goede hoop om voor zijn kans te gaan bij zijn oorspronkelijke club Paris Saint-Germain. Echter lijkt de Franse topclub nu andere plannen te hebben. Volgens RMC Sport en L’Équipe zou PSG de mogelijke vertrekkers apart willen laten trainen en hierbij wordt ook de naam van Wijnaldum genoemd.

Verder weet de Franse bron dat de tweede garnituur van PSG op 22 juli samenkomt en de A-selectie diezelfde dag in het vliegtuig stapt naar Japan, waar zij verschillende vriendschappelijke ontmoetingen hebben met onder andere Al-Nassr.

Het is nog niet bekend waar de toekomst van Wijnaldum ligt. Zo vertelde de middenvelder eerder al aan Noa Vahle dat hij deze zomer alle opties openhoudt, maar hij een terugkeer naar Nederland niet als eerste keuze ziet. Zie bovenstaand de video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.