Terug

Volg Vandaag Inside

Georgina Verbaan ontsnapt aan drama in de Zeeman: 'Toen stortte het plafond in'

Georgina Verbaan ontsnapt aan drama in de Zeeman: 'Toen stortte het plafond in'

22 okt 2022, 18:51

Georgina Verbaan is zaterdag met de schrik vrijgekomen toen plotseling het plafond van een filiaal van Zeeman in Haarlem naar beneden kwam. De actrice was in de winkel samen met haar dochter, zo laat ze weten via Twitter.

"Mijn dochter stond net in de Zeeman in Haarlem te twijfelen of ze zeven euro aan een pompoenkostuum wilde uitgeven, ik kwam ook even meekijken en toen stortte het plafond in. Wij waren snel buiten. Hopelijk is er niemand gewond", zo doet Verbaan verslag.

De actrice zegt verbaasd te zijn dat het incident haar in eerste instantie nauwelijks iets deed. "Raar hoeveel adrenaline er vaak zomaar door mijn aderen raast en als er echt iets gebeurt: NUL", aldus Verbaan. "Ook gek hoe je eerst gaat staan kijken naar alle delen die piepend en krakend naar beneden komen voor je bedenkt dat je misschien beter van een afstand kan kijken."

Volgens het Noordhollands Dagblad zijn er voor zover bekend geen gewonden gevallen. Het is nog niet duidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren.

Fotocredits: Michel van Bergen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.