Terug

Volg Vandaag Inside

Geopereerde Malen terug op trainingscomplex PSV

Geopereerde Malen terug op trainingscomplex PSV

20 jan 2020, 16:05

Aanvaller Donyell Malen van PSV herstelt goed van de ingreep aan zijn knie, nu twee weken geleden in de Verenigde Staten. "Het gaat goed", zei de 21-jarige aanvaller, die maandag voor het eerst sinds de operatie weer aanwezig was op De Herdgang, het trainingscomplex van PSV. "Twee weken geleden ben ik geopereerd en het is allemaal al een stuk minder pijnlijk dan het was."

Malen raakte geblesseerd aan zijn linkerknie in de wedstrijd bij Feyenoord op 15 december. "Veel meer dan 'laat het alsjeblieft goed gaan met m'n knie' denk je niet op zo'n moment", keek hij terug op het moment in De Kuip.

De PSV'er werd in het Amerikaanse Pittsburgh geopereerd. De club verwacht dat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen. "De schade is licht gebleken", was Malen voorzichtig positief. "Het is gelukkig geen afgescheurde kruisband. Daar ben ik positief over, maar het moet natuurlijk wel herstellen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.