Terug

Volg Vandaag Inside

Genoa ontslaat coach en haalt Juric terug

Genoa ontslaat coach en haalt Juric terug

9 okt 2018, 18:10

GENOA (ANP) - De Italiaanse voetbalclub Genoa heeft trainer Davide Ballardini ontslagen. Ivan Juric werd direct als opvolger aangesteld. De 43-jarige Kroaat was al twee keer eerder coach van Genoa.

Juric kreeg het elftal medio 2016 voor het eerst onder zijn hoede. In februari 2017 werd de trainer ontslagen, maar na twee maanden mocht hij weer terugkeren. Juric behoedde Genoa voor degradatie. In november vorig jaar moest hij opnieuw weg. Ballardini werd toen weer teruggehaald als nieuwe hoofdcoach. Hij was in 2010-2011 en 2013 ook al in dienst bij Genoa.

De club uit Genua staat in de middenmoot in de Italiaanse Serie A. Van de zeven competitiewedstrijden werden er vier gewonnen, drie duels gingen verloren. Afgelopen weekend verloor de ploeg van Ballardini van Parma (1-3). Met de Poolse spits Krzysztof Piatek beschikt Genoa over de topscorer van de Serie A (negen goals).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.