Terug

Volg Vandaag Inside

Genk verzuimt verder weg te lopen van Club

Genk verzuimt verder weg te lopen van Club

11 nov 2018, 23:13

MOESKROEN (ANP) - Koploper Racing Genk heeft in de Belgische competitie niet van laagvlieger Excelsior Moeskroen kunnen winnen. Het duel eindigde in 0-0. Daarmee profiteerde Genk maar half van de nederlaag van landskampioen Club Brugge, dat zaterdag met 2-1 verloor bij Charleroi. De nummer twee staat nu op vier punten van Genk, evenals Antwerp.

Anderlecht heeft als nummer vier een achterstand van vijf punten op de lijstaanvoerder. De club uit Brussel won met 2-0 van AA Gent dankzij twee treffers van Sven Kums.

In het duel van Club Brugge bereidde Stefano Denswil de openingstreffer van Hans Vanaken voor (0-1). De Nederlander moest zich vlak voor rust geblesseerd laten vervangen. De verdediger van Club Brugge was nog geen minuut van het veld of Cristian Benavente maakte gelijk voor Charleroi. In de slotfase bezorgde Massimo Bruno de thuisploeg de winst. Ruud Vormer werd na een uur gewisseld bij Club Brugge, waar de geblesseerde Arnaut Danjuma Groeneveld nog steeds ontbreekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.