Terug

Volg Vandaag Inside

Geniale reactie Guardiola op 'stomdronken' stapavond van City-drietal

Geniale reactie Guardiola op 'stomdronken' stapavond van City-drietal

9 feb 2022, 12:55

Afgelopen weekend is er in de Engelse media ophef ontstaan om beelden van Jack Grealish, Kyle Walker en Riyad Mahrez. Het drietal van Manchester City zou ‘stomdronken’ gesignaleerd zijn in het Engelse nachtleven. City-trainer Pep Guardiola is op de hoogte van het incident, maar reageert nuchter.

‘Ja, heel erg’, reageert Guardiola tijdens een persmoment van City op de vraag of hij zich heeft gestoord aan het drietal. ‘Heel erg, ja. Ik vind het vooral heel erg dat ze mij niet hebben uitgenodigd’, knipoogt de Spaanse trainer. ‘En dat bevalt me helemaal niet. Ze zullen een boete krijgen omdat ze mij niet mee hebben gevraagd...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.