Terug

Volg Vandaag Inside

Gemeente Rotterdam: 'Bij landstitel wordt Feyenoord 15 mei gehuldigd'

Gemeente Rotterdam: 'Bij landstitel wordt Feyenoord 15 mei gehuldigd'

8 mei 2023, 15:37

Feyenoord kan zondagmiddag voor het eerst sinds 2017 weer landskampioen worden. Dan moet de ploeg van Arne Slot in eigen huis eerst afrekenen met Go Ahead Eagles. Mocht dat lukken, zullen de Rotterdammers een dag later om 12:00 gehuldigd worden, meldt de gemeente Rotterdam.

Feyenoord zal traditiegetrouw gehuldigd worden op het balkon van het Stadhuis van Rotterdam. De huldiging is gratis te bezoeken voor iedereen en zal overal op de Coolsingel en Binnenrotte via grote schermen te bekijken zijn.

Mocht Feyenoord hun eigen wedstrijd niet weten te winnen zondag, kan het feest uitgesteld worden tot later op de dag, als PSV punten verspeelt tegen Fortuna Sittard.

Rotterdam verwacht grote drukte. Om alles goed en veilig te laten verlopen worden maatregelen genomen. Feyenoord, de politie, het Rotterdamse vervoerbedrijf RET en de gemeente zijn hier volop mee bezig. Informatie over de huldiging is te lezen op de website van de gemeente Rotterdam.

Mensen wordt aangeraden om wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer naar de huldiging te komen. Metroreizigers kunnen uitstappen bij Rotterdam Centraal, Beurs of Blaak. Metrostation Stadhuis is gesloten. Naar verwachting is een deel van het centrum van de stad een aantal uren niet bereikbaar per auto. Mensen moeten rekening houden met omleidingen, afsluitingen en drukte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.