Terug

Volg Vandaag Inside

'GelreDome overweegt prijsverlaging bier bij wedstrijden Vitesse'

'GelreDome overweegt prijsverlaging bier bij wedstrijden Vitesse'

14 dec 2019, 12:00

De kritiek van Vitesse-fans op de bierprijs in GelreDome heeft mogelijk gewerkt. De stadiondirectie wil op korte termijn met betrokken partijen in gesprek om te kijken of de prijs van een biertje kan worden bijgesteld, dat meldt de Gelderlander.

Sinds afgelopen zondag was er veel gemor onder de supporters, nadat de fans voor het eerst het nieuwe bier 'Bud' kregen voorgeschoteld. Die biertjes gaan in kleinere glazen, maar kosten de Arnhemse supporters nog steeds dezelfde prijs. Minder bier voor het zelfde geld dus.

Daarnaast is er onvrede over de volgens sommigen vlakke smaak van het Amerikaanse Bud ten opzichte van de voorganger: het in België gebrouwen Jupiler. Vitesse en de stadiondirectie benadrukken echter wel dat er ook kritiek was toen Vitesse de vorige keer van biermerk wisselde.

VIDEO - Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'

Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'
0:55
Marcel van Roosmalen maakt reclame voor Bavaria: 'Zo.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.