Terug

Volg Vandaag Inside

Gelijkspel Vitesse-Heerenveen na ingrijpen VAR

Gelijkspel Vitesse-Heerenveen na ingrijpen VAR

2 feb 2019, 21:31

ARNHEM (ANP) - Het competitieduel tussen Vitesse en sc Heerenveen is in een gelijkspel geëindigd. Het werd in Arnhem 2-2. De VAR speelde in de slotfase een cruciale rol.

Vitesse leek in blessuretijd via Martin Ødegaard op 3-1 te komen, maar voorafgaand aan de aanval waaruit de Noor scoorde, zou in het strafschopgebied van Vitesse een overtreding zijn gemaakt op Heerenveen-spits Sam Lammers. Na de beelden grondig bestudeerd te hebben, besloot scheidsrechter Martin van den Kerkhof het doelpunt van Ødegaard ongeldig te verklaren en de Friezen een strafschop te geven. Die werd benut door Lammers zelf.

Na een kwartier had Michel Vlap de bezoekers op voorsprong gezet met een fraai schot van afstand. Halverwege de eerste helft maakte Vitesse gelijk. Mukhtar Ali kopte raak in de rebound, nadat een inzet van Oussama Darfalou op de lat was geëindigd. Na een klein uur nam Bryan Linssen de 2-1 voor zijn rekening door met een volley de verre hoek te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.