Terug

Volg Vandaag Inside

GELEKT: 'Dit is het nieuwe thuisshirt van FC Barcelona'

GELEKT: 'Dit is het nieuwe thuisshirt van FC Barcelona'

10 mrt 2021, 16:15

Het doorgaans goed geïnformeerde Footy Headlines denkt te weten in welk shirt FC Barcelona volgend seizoen haar thuiswedstrijden zal gaan spelen. Het medium deelt via Twitter de eerste foto’s van het shirt. Hoewel Footy Headlines nog geen bevestiging heeft gekregen, is de website ervan overtuigd dat het gaat om een accurate representatie van het Barcelona-thuisshirt 2021/2022.

Het nieuwe thuisshirt verschilt nogal van het huidige thuisshirt. Het nieuwe shirt is een afspiegeling van het clublogo van Barcelona. Dat is terug te zien in het kruis linksboven, de dunne verticale strepen rechtsboven en de bredere verticale strepen in de onderste helft van het shirt.

Het huidige thuisshirt van Barcelona bestaat volledig uit de traditionele verticale, brede strepen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.