Terug

Volg Vandaag Inside

Gele rook bij NAC: Steijn volgt Hyballa op

Gele rook bij NAC: Steijn volgt Hyballa op

10 juli 2020, 22:30

Maurice Steijn volgt Peter Hyballa op als trainer van NAC Breda. Hyballa vertrok vorige week alweer na een half jaar bij de Brabanders.

Steijn tekent een contract voor drie jaar in Breda. De 43-jarige oefenmeester keert terug op de Nederlandse velden. Vorige zomer koos Steijn na zijn vertrek bij VVV Venlo voor een avontuur in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Wahda, maar verliet die club in oktober vorig jaar.

In 2017 promoveerde Steijn met VVV naar de Eredivisie. Daarvoor was de trainer onder andere werkzaam bij ADO Den Haag.

NAC maakte de komst van Steijn wereldkundig met een ludiek filmpje. Op de video is te zien dat er gele rook uit het Rat Verlegh Stadion komt, verwijzend naar de witte rook die altijd getoond wordt in Rome als er een nieuwe paus is gekozen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.