Terug

Volg Vandaag Inside

Geïrriteerde Ronaldo neemt wraak met boze appjes: 'Hij zei dat ik slechts 150 keer had gescoord'

Geïrriteerde Ronaldo neemt wraak met boze appjes: 'Hij zei dat ik slechts 150 keer had gescoord'

6 dec 2021, 11:24

Antonio Cassano heeft zich onlangs kritisch uitgelaten over Cristiano Ronaldo en dat kon de Portugese superster absoluut niet hebben. De voormalig Italiaanse spits van onder meer AS Roma en Internazionale, vertelde in de online show BoboTV van Christian Vieri dat hij boze appjes ontving van Ronaldo.

De spits van Manchester United was niet blij met de negatieve uitspraken wat hij las in de media van Cassano. Zaakwaarnemer Jorge Mendes vindt dat Ronaldo de beste speler aller tijden is en daar was Cassano het niet mee eens. 'Ronaldo stuurde me een bericht op WhatsApp en vroeg om meer respect vanwege alles wat hij gewonnen heeft en hoe vaak hij gescoord heeft', vertelt Cassano. 'Hij zei dat hij al op meer dan 750 goals stond en ik slechts 150 keer had gescoord.'

Cassano controleerde bij Gianluigi Buffon of het nummer van Ronaldo was en dat bleek het geval. 'Ik zei tegen Cristiano dat hij zoals Messi moest zijn. Die geeft namelijk nergens iets om, het maakt hem niet uit wat er geschreven en gezegd wordt. Ik ben eerlijk tegen iedereen, of het nu tegen de paus is of tegen de laatste persoon op aarde', aldus Cassano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.