Terug

Volg Vandaag Inside

Geïrriteerde Lang verklaart vingertje: 'Ik doe wat ik wil en bepaal zelf hoe ik juich'

Geïrriteerde Lang verklaart vingertje: 'Ik doe wat ik wil en bepaal zelf hoe ik juich'

28 nov 2021, 19:38

Noa Lang won zondag met Club Brugge bij Racing Genk, maar de aanvaller met een Ajax-verleden toonde zich nukkig voor de camera van sportzender Eleven Sports. Met name nadat gevraagd werd waarom hij na zijn doelpunt juichte met de vinger voor de mond. 'De mensen praten veel. Dat wilde ik laten weten. De mensen weten zelf wel wie ik bedoel', verklaarde Lang die met een doelpunt en een assist een ruime bijdrage had geleverd aan de 3-2-zege.

Lang, inmiddels ook Oranje-international, haalde zijn schouders op bij verdere vragen over het gebaar. 'Ik heb een goal en een assist, we hebben gewonnen. Het interesseert me niks. Ik doe wat ik wil en bepaal zelf hoe ik juich.'

Voor Lang was het even geleden dat hij gescoord had. 'Dat klopt, maar iedere assist voelt voor mij ook als een goal. Dit was mijn zevende assist, dus dat is prima. Maar er is nog ruimte voor verbetering. Ik ben nog lang niet op mijn best.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.