Terug

Volg Vandaag Inside

Gehavend Ajax eenvoudig langs FC Den Bosch in bekertoernooi

Gehavend Ajax eenvoudig langs FC Den Bosch in bekertoernooi

11 jan 2022, 22:55

Ajax heeft zich met een gehavende selectie tussen de laatste zestien ploegen van het bekertoernooi geschaard. De kampioen was ook zonder veel zieke spelers te sterk voor FC Den Bosch (0-2). Dusan Tadic en Kenneth Taylor maakten de doelpunten.

Ajax was wel toe aan een succesje, na vier competitieduels op rij zonder zege. De club bleef ook weer eens zonder tegentreffer. Dat gebeurde voor het laatst op 10 september vorig jaar tegen sc Heerenveen (5-0). De winst geeft weinig houvast voor het competitieduel van zaterdag met FC Twente. Daarvoor bood Den Bosch te weinig weerstand en misten de bezoekers te veel spelers.

Bij Ajax raken steeds meer spelers besmet met een griepvirus. Mohammed Kudus, Steven Bergwijn en Steven Berghuis lagen afgelopen weekeinde al ziek op bed. Jurriën Timber en Edson Álvarez hebben zich met dezelfde verschijnselen afgemeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.