Terug

Volg Vandaag Inside

'Geertruida verschijnt op de radar van FC Barcelona'

'Geertruida verschijnt op de radar van FC Barcelona'

17 mei 2023, 13:43

Lutsharel Geertruida heeft zich bij FC Barcelona op de radar gespeeld, zo meldt de doorgaans betrouwbare journalist Gerard Moreno woensdag op Twitter.

Moreno maakte het nieuws woensdagmiddag bekend via de streamingsdienst Twitch. FC Barcelona volgt de ontwikkelingen van de Feyenoord-verdediger, maar is volgens Moreno nog niet concreet om Geertruida over te nemen van de Rotterdammers. 

Geertruida verlengde in april nog zijn contract bij Feyenoord met een jaar. De 22-jarige verdediger staat tot de zomer van 2025 onder contract bij de Rotterdamse club. "Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is", zei Geertruida destijds over zijn verlenging. "Bijtekenen is niet alleen goed voor mij, maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.