Terug

Volg Vandaag Inside

Geertruida legt uit: 'Er zijn een paar triggers waardoor ik ga stotteren'

Geertruida legt uit: 'Er zijn een paar triggers waardoor ik ga stotteren'

5 mrt 2021, 15:09

Lutsharel Geertruida heeft zich voor het eerst uitgesproken over de reden waarom hij geen interviews voor de camera geeft. In een interview met Feyenoord Magazine legt hij uit dat een schriftelijk interview geen probleem is, maar dat het met video lastig wordt.

'Er zijn een paar triggers waardoor ik ga stotteren: een camera, de druk en onbekende mensen', vertelt Geertruida. 'Ik heb dit al sinds ik vier jaar was en heb het vooral wanneer de focus op mij komt te liggen. Maar bij vrienden of familie en in de kleedkamer heb ik het minder. En als ik zing heb ik helemaal geen last.'

Eerder dit jaar wilden Feyenoord-fans graag een interview met de verdediger. ESPN liet toen weten dat dat niet mogelijk is vanwege zijn stotteren. Geertruida kreeg vervolgens veel steun en positieve reacties, onder meer van Erben Wennemars. 'Ik heb alleen maar mooie reacties ontvangen. Alle reacties doen me goed. Tussen al die reacties zaten er ook van mensen die stotteren. Maar nu voor een camera verschijnen is voor mij nog te vroeg.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.