Terug

Volg Vandaag Inside

'Geertruida al geruime tijd op radar Liverpool, verdediger wil dolgraag mee met Arne Slot'

29 apr 2024, 08:38

Lutsharel Geertruida zou dolgraag meewillen met Arne Slot naar Liverpool, meldt De Telegraaf. De Feyenoord-verdediger zou al geruime tijd op de radar staan bij de huidige nummer drie van de Engelse Premier League.

Feyenoord weet dat Geertruida, die het laatste jaar van zijn contract ingaat, de wens heeft om een grote stap te maken en gaat al uit van zijn vertrek. Vorig jaar weigerde de Rotterdamse club hem nog voor minder dan 30 miljoen euro te laten gaan naar RB Leipzig. Nu wordt zijn marktwaarde volgens De Telegraaf geschat op 32 miljoen euro. Liverpool is in staat om dat bedrag te betalen.

Geertruida had net als de andere Feyenoord-spelers een aantal dagen vrij, en bracht afgelopen zaterdag al een bezoek aan het duel tussen West Ham United en Liverpool.

Arne Slot

Het lijkt een kwestie van tijd voor de overstap van Arne Slot naar Liverpool wereldkundig wordt gemaakt. Afgelopen vrijdag zouden Feyenoord en Liverpool een mondeling akkoord bereikt hebben over de transfer, waaraan de KNVB-Bekerwinnaar een transfersom van meer dan tien miljoen euro overhoudt.

Johan Derksen denkt dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie zou worden, vertelde hij bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.