Terug

Volg Vandaag Inside

Geert Wilders geeft toe steun partijen te missen om premier te worden

13 mrt 2024, 19:49

PVV-leider Geert Wilders ziet af van het premierschap omdat niet alle partijen waarmee over een nieuw kabinet wordt gesproken dat steunen, schrijft hij op het sociale medium X. "De liefde voor mijn land en kiezer is groot en belangrijker dan mijn eigen positie. Ik hou van NL." De PVV is de grootste partij en onderhandelt met VVD, NSC en BBB over de vorming van een nieuw kabinet.

Wilders benadrukt dat hij een rechts kabinet wil. "Minder asiel en immigratie. Nederlanders op 1."

De Vandaag Inside-tafel moest vorig jaar lachen om een aantal oneliners van Geert Wilders tijdens Het Debat van Nederland: "Hij is verbaal echt Champions League!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.