Terug

Volg Vandaag Inside

Geen zorgen Solari om gebrek aan doelpunten

Geen zorgen Solari om gebrek aan doelpunten

3 mrt 2019, 21:51

MADRID (ANP) - Trainer Santiago Solari heeft het volste vertrouwen dat Real Madrid snel weer gaat scoren. De 'Koninklijke' wist afgelopen week in de twee wedstrijden tegen FC Barcelona geen enkel doelpunt te maken (0-3 en 0-1). Het duel daarvoor met Levante werd gewonnen dankzij twee rake strafschoppen (2-1). ,,Zo gaat dat soms'', zegt Solari. ,,Soms vliegen alle ballen het net in, soms even niet.''

De Madrilenen werden woensdag in de halve finale van het Spaanse bekertoernooi uitgeschakeld door Barcelona en zagen zaterdagavond ook hun kansen op de Spaanse titel vrijwel verdwijnen. ,,Het lukte ons maar niet om te scoren. We gaan er alles aan doen om dat in onze volgende wedstrijd wel te doen'', aldus Solari.

Real Madrid heeft alleen de Champions League nog over om het seizoen te kunnen afsluiten met een prijs. De Europese kampioen van de afgelopen drie jaar ontvangt dinsdag Ajax voor de return in de achtste finales. Drie weken geleden won Real Madrid in Amsterdam met 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.