Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen zekerheid dat Dest en Tillman volgend jaar ook voor PSV spelen'

'Geen zekerheid dat Dest en Tillman volgend jaar ook voor PSV spelen'

5 jan 2024, 19:25

Het is nog niet zeker dat Sergiño Dest en Malik Tillman volgend seizoen ook bij PSV spelen. Volgens het Eindhovens dagblad zijn er voorwaarden die de deal kunnen verhinderen.

PSV huurt Dest en Tillman momenteel van FC Barcelona en Bayern München, waarbij er een optie tot koop is bedongen. Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt het erop dat PSV hiervoor wil gaan. Echter zou dit geen 'abc’tje zijn, want er kunnen in beide contracten voorwaarden zitten waarmee de clubs nog rechten op de spelers kunnen doen gelden. Zo wordt er aangenomen dat Bayern een gelichte optie tot koop op Tillman kan laten vallen, mits de Duitsers een boete betalen.

Volgens Voetbalprimeur hintte technisch directeur Earnest Stewart van PSV eerder al op een speciale clausule in de huurovereenkomst van Tillman. Het is nog onduidelijk welke voorwaarden FC Barcelona heeft bedongen voor Dest.

Mochten de voorwaarden van Bayern München en FC Barcelona geen obstakel vormen voor Dest en Tillman moet PSV er ook nog persoonlijk met hen uit zien te komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.