Terug

Volg Vandaag Inside

Geen publiek welkom in stadions tot en met in ieder geval zaterdag 18 december

Geen publiek welkom in stadions tot en met in ieder geval zaterdag 18 december

26 nov 2021, 19:18

De voetbalstadions moeten twee weken langer leeg blijven dan aanvankelijk de bedoeling was. Dat heeft Mark Rutte vrijdagavond bekend gemaakt op de persconferentie.

De wedstrijden in het betaald voetbal kunnen wel doorgaan, ook na 17:00 uur, maar zonder publiek, tot en met in ieder geval 18 december. Op 19 december staat in De Kuip de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma.

Ook in het amateurvoetbal is in ieder geval tot en met 18 december geen publiek welkom. Daarnaast mag er na 17:00 uur niet meer gespeeld en getraind worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.