Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen plek voor Babel bij Galatasaray, aanvaller hoopt op langer verblijf bij Ajax'

'Geen plek voor Babel bij Galatasaray, aanvaller hoopt op langer verblijf bij Ajax'

12 apr 2020, 17:36

Ryan Babel heeft van Galatasaray te horen gekregen dat er komend seizoen geen plek voor hem is, meldt het Turkse Spor Arena. De 33-jarige aanvaller hoopt nu op een langer verblijf bij Ajax.

Babel werd afgelopen winter door Ajax voor een half jaar gehuurd van Galatasaray, waar hij hoopte zijn plek in de EK-selectie van Ronald Koeman veilig te stellen. Zaakwaarnemer Winny Haatrecht heeft nu te horen gekregen dat er bij Galatasaray geen plek meer is voor de 'dure' aanvaller, die plaats moet maken voor andere spelers. Babel hoopt daarom op een langer verblijf bij Ajax.

Babel, die met een opvallend roze kapsel speelt, heeft voorlopig nog niet veel indruk kunnen maken in de Eredivisie. Ook zijn roze kapsel kan op weinig goedkeuring rekenen van Johan en René: 'Z'n vrouw denkt iedere morgen dat ze naar bed is geweest met iemand die carnaval gevierd heeft!' Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - De mannen lachen om kapsel Babel: 'Die kapper moet een psychiater bellen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.