Terug

Volg Vandaag Inside

Geen plaats voor Bogarde in technische staf Schreuder

Geen plaats voor Bogarde in technische staf Schreuder

1 juni 2022, 12:56

Alfred Schreuder heeft in zijn technische staf geen plaats voor Winston Bogarde. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant kreeg Bogarde het nieuws vorige week te horen van algemeen directeur Edwin van der Sar en financieel directeur Susan Lenderink. Michael Reiziger mag wel aanblijven als assistent-trainer.

Bogarde zou van het duo te horen hebben gekregen dat de club ondanks zijn doorlopende contract van hem af wil, omdat Schreuder de staf van het eerste elftal wil inkrimpen. Matthias Kaltenbach, met wie Schreuder bij Hoffenheim samenwerkte, is de beoogde opvolger van de assistent-trainer. 

Ook bij Jong Ajax zou er geen plek zijn voor de voormalige topverdediger van onder meer Ajax, AC Milan, FC Barcelona en Chelsea. Volgens Van der Sar en Lenderink is de 51-jarige oud-verdediger ‘te goed en te ervaren’ om naast hoofdtrainer John Heitinga op de bank te gaan zitten. 

Bogarde werd in maart 2020 aan de staf van toenmalig trainer Erik ten Hag toegevoegd en zou zijn rol naar ieders tevredenheid hebben vervuld. Jonge spelers, zoals Jurriën Timber en Devyne Rensch, zeiden veelvuldig baat te hebben bij de trainingen en tips van de twintigvoudig international, die ook de discipline in de selectie bewaakte. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.