Terug

Volg Vandaag Inside

Geen Jørgensen, meespelen Van Persie onzeker

Geen Jørgensen, meespelen Van Persie onzeker

7 dec 2018, 15:43

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord moet het ook zondag in de wedstrijd tegen FC Emmen (14.30 uur) stellen zonder Nicolai Jørgensen. De Deense spits viel zondag tegen PSV (2-1 winst) uit met een hamstringblessure en miste de inhaalwedstrijd tegen VVV-Venlo. Of Robin van Persie hem opnieuw vervangt in de spits, is nog onzeker.

Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde een dag na de 4-1 zege op VVV nog niet op de zaken vooruitlopen. Hij wil zaterdag pas een beslissing nemen. Het meespelen van Eric Botteghin lijkt aannemelijk.

Feyenoord kan in Drenthe al de derde zege boeken in acht dagen tijd. ,,De wedstrijd tegen PSV heeft ons meer opgeleverd dan alleen drie punten", zei Van Bronckhorst. ,,Het vertrouwen is gegroeid en nu moeten we doortrekken naar zondag."

Over het spelen van drie wedstrijden in korte tijd maakt Van Bronckhorst zich geen zorgen. ,,We hebben dit programma vaker gehad, maar we hebben die ervaring ook al gehad in Europa. Uiteindelijk moet je gewoon de drie punten pakken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.