Terug

Volg Vandaag Inside

Geen Ihattaren, basisdebuut Madueke bij PSV

Geen Ihattaren, basisdebuut Madueke bij PSV

8 mrt 2020, 16:46

PSV moet het in de uitwedstrijd tegen FC Groningen doen zonder Mohamed Ihattaren. De 18-jarige Ihattaren is niet fit en ontbreekt in de selectie van trainer Ernest Faber. De Engelse vleugelspits Noni Madueke debuteert twee dagen voor z'n 18e verjaardag in de basis bij PSV.

De Engelse tiener mocht al drie keer invallen in de eredivisie en krijgt vanaf 16.45 uur in Groningen de kans om zich vanaf het begin te laten zien. Ritsu Doan heeft tegen zijn oude club ook een basisplaats. De Japanner, die onder interim-trainer Faber weer op de bank is beland, speelt op de plek van de geschorste Cody Gakpo. Doan groeide de afgelopen twee jaar in dienst van FC Groningen uit tot Japans international. PSV betaalde afgelopen zomer zo'n 7,5 miljoen euro om hem over te nemen van de noorderlingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.