Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen EK, Olympische Spelen in Tokio gaan wél door'

'Geen EK, Olympische Spelen in Tokio gaan wél door'

17 mrt 2020, 16:46

Het Internationaal Olympisch Comité gaat ervan uit dat de Olympische Spelen in Tokio komende zomer gewoon doorgaan. Dat meldt het IOC na een telefonisch onderhoud met vertegenwoordigers van alle betrokken internationale sportbonden.

"We verkeren in een ongekende situatie voor de hele wereld. De verspreiding van het coronavirus beïnvloedt de voorbereidingen op de Spelen en verandert van dag tot dag. Maar met nog vier maanden te gaan zien wij geen reden voor drastische maatregelen. Speculaties werken ook alleen maar contraproductief", liet het IOC weten.

Wel zullen de kwalificatieopties moeten worden aangepast vanwege het virus, dat de sportwereld heeft stilgelegd. Maar het IOC blijft erop vertrouwen dat de Spelen op 24 juli in de Japanse hoofdstad beginnen.

Voorlopig dus goed nieuws voor Johan, die niet kan wachten tot de Olympische Spelen in Tokio van start gaan. 😅

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.