Terug

Volg Vandaag Inside

Geen doelpunten bij Real Sociedad-Sevilla

Geen doelpunten bij Real Sociedad-Sevilla

4 nov 2018, 21:34

SAN SEBASTIÁN (ANP) - Sevilla is bij Real Sociedad blijven steken op 0-0. De ploeg van Quincy Promes competitie kon in San Sebastián net als de thuisploeg niet tot scoren komen. Sevilla is in punten gelijk gekomen met Atlético Madrid en Deportivo Alavés, maar neemt op basis van het doelsaldo de tweede plek in. Koploper FC Barcelona heeft met 24 punten vier punten meer.

Promes speelde de hele wedstrijd bij Sevilla. De aanvaller is in de Spaanse competitie nog niet tot scoren gekomen. Alleen in de Europa League was de 26-jarige Nederlander tot dusverre trefzeker voor Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.