Terug

Volg Vandaag Inside

'Geen denken aan rentree supertrio bij de Mannschaft'

'Geen denken aan rentree supertrio bij de Mannschaft'

9 nov 2020, 09:42

Geen denken aan dat Jérôme Boateng, Mats Hummels en Thomas Müller terugkeren in het Duitse voetbalelftal, ondanks dat de drie oudgedienden in topvorm zijn bij Bayern München en Borussia Dortmund en de 'Mannschaft' te kampen heeft met veel blessuregevallen. Dat zegt bondscoach Joachim Löw in voetbalmagazine Kicker. "We hebben in principe besloten deze spelers niet te selecteren, daar is niets aan veranderd."

De bondscoach deelde het trio in maart 2019 mede dat zij niet meer in zijn toekomstplannen met het Duitse elftal pasten en sindsdien zijn ze international af. Hun goede spel van de afgelopen weken versterkte echter de roep om weer een beroep te doen op Müller, Hummels en Boateng. Vooral omdat nogal wat spelers geblesseerd zijn afgehaakt voor de komende drie interlands tegen Tsjechië (vriendschappelijk), Oekraïne en Spanje (Nations League).

Löw was helder over de korte termijn, maar zette voor de lange termijn de deur toch nog op een kiertje. "Als er volgend jaar door het wegvallen van sleutelspelers een compleet nieuwe situatie ontstaat, dan moet ik het misschien weer anders beoordelen en nadenken over alternatieve scenario's."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.