Terug

Volg Vandaag Inside

Geen Bergwijn in derby tegen Arsenal

Geen Bergwijn in derby tegen Arsenal

12 juli 2020, 19:15

Bijzonder pijnlijk nieuws voor Steven Bergwijn vandaag. Hij wordt door coach José Mourinho gepasseerd en begint vandaag niet in de basis in de derby tegen stadsgenoot Arsenal.

Tijdens de vorige wedstrijd begon Bergwijn wel in de basis. Dat was tegen Bournemouth. Echter, hij werd toen al in de rust gewisseld. Vandaag spelen Heung-min Son, Lucas Moura en Harry Kane in de aanval bij de Spurs.

Bij de Londense opponent vandaag weinig verrassingen. Zij starten onder andere met Alexandre Lacazette, Nicolás Pépé en Pierre-Emerick Aubameyang in de basis.

De wedstrijd tussen Tottenham en Arsenal begint om 17:30 uur. Beide ploegen kunnen de punten hard gebruiken willen ze nog kans maken op een Europees ticket. Arsenal staat nu 8ste met 50 punten en Tottenham staat 10de met 49 punten. Beide ploegen spelen na vandaag nog 3 wedstrijden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.